Dagsprogram

Avreise fra Trondheim Værnes og andre norske flyplasser ca. kl. 06:00 via København med ankomst Split kl. 11:15. Her blir vi møtt av vår buss og sjåfør og kjørt direkte til båten som ligger og venter på oss i Split havn. Om ettermiddagen seiler vi ut fra Split og følger den Dalmatiske kysten mens vi nyter den første lunsjen ombord. Om været er bra blir det stopp for en svømmetur fra båten eller på en av de mange fantastiske strendene langs kysten. Om kvelden legger vi til i havnen i vakre Makarska hvor vi skal overnatte. Det blir god tid til en spasertur for de som ønsker det. Det er en fin strand i Makarska

Tidlig morgen avgang mot Mljet med stopp på Pelješac-halvøya for en forfriskende svømmetur. Det er mulig å booke en ekstra tur (mot tillegg) til saltsjøene i Mljet nasjonalpark for å nyte den vakre naturen og stillheten på denne fredelige øya. Det er en liten gåtur på ca. 45 min på fine veier opp til sjøene. Overnatting i havn i Polača/Pomena.

Etter frokost reiser vi inn til Dubrovnik, kanskje et av høydepunktene på dette toktet. Nyt naturen langs kysten mot «himmel på jord»- ifølge den berømte forfatteren George Bernard Shaw. Vi tar lokalbussen fra havna inn til gamlebyen og vi skal ha omvisning og de som ønsker det kan kjøpe billett på stedet og gå en tur på den berømte 1940 meter lange bymuren. Det er også fint å ta gondolheisen til utsiktspunktet over byen. Ellers blir det god tid til å utforske byen før man tar seg til båten igjen på egen hånd. Overnatting i Dubrovnik havn.

Om formiddagen kan du fortsette å utforske Dubrovnik. Rundt lunsjtider forlater vi denne praktfulle byen og fortsetter vårt cruise mot øya Šipan og småbyen Trstenik på Pelješachalvøya. Underveis eller på den fine stranda i Trstenik blir det også i dag mulighet for en svømmetur om været er på vår side. Om det er interesse kan det arrangeres en vinsmaking i landsbyen vi legger til. En slik utflukt må betales lokalt.
I kveld inviteres vi til «Kapteinens middag» på båten.

Etter frokost avgang til Korčula, fødestedet til Marco Polo. Lunsj om bord i Lumbardabukta nær Korčula. Sen ettermiddagsankomst til den utrolig vakre middelalderbyen Korčula. Her ligger det også an til en spennende byvandring i historiske omgivelser. Byen har også mange gode spisesteder å velge i for dagens middag. Overnatting i Korčula.

Tidlig avreise mot Pakleniøyene for lunsj. Det blir tid for en forfriskende svømmetur for de som ønsker det før vi drar videre til Hvar, den lengste øya i Adriaterhavet. Ettermiddagssightseeing i Hvar. Byen er en svært kjent ferieby i Adriaterhavet og har for øvrig et variert underholdningstilbud, utmerkede restauranter, barer og kafeer som er åpne langt inn i natten. Overnatting i Hvar.

Neste stopp er øya Brač og dagens hovedstopp er planlagt på den mest berømte stranden i Dalmatia – Zlatni Rat i nærheten av Bol (det gylne horn). Bol er en typisk fiskerlandsby som etter hvert har blitt et populært turistmål. Etter lunsj vil vi starte vår reise tilbake til Split dit vi kommer sent om ettermiddagen, og blir liggende den siste natten. Båten legger til rett ved promenaden med markedene og hovedgatene i Split, så her er det et yrende liv utover kvelden.

Etter frokost er det tid for å si farvel til vårt hyggelige mannskap før vi reiser mot flyplassen som ligger i nærheten av Trogir. Flyavgang kl. 12:00 til København hvor det blir flybytte med ankomst Værnes kl. 18:30. Ankomst til andre norske byer vil skje omtrent på samme tid.

Det er mulig å reise ut fra andre norsk flyplasser med SAS-forbindelser.

Reiseleder: fra SmartReiser: Arve Mork

Det er mulig å reise ut fra andre flyplasser med KLM.
Ekstra ferieuke i Kroatia kan også være mulig.
Kontakt reisebyrået for tilbud om du ønsker å booke noe av dette.

Reiseleder fra SmartReiser: Arve Mork

Måltidene som er inkludert i turen er markert med
F=frokost, L=lunsj, M=middag

For priser og betingelser, se vedlagte påmeldingsskjema.

Pris fra Trondheim kr 23.880,- pr. person i dobbeltlugar på ett av de to hoveddekkene.

Kr. 22.880,- for lugar m/ koøye på nedre dekk.

Pris fra andre byer hvor SAS flyr på forespørsel.
Tidlig bestilling er svært viktig.

Tillegg for enkeltlugar kr 4.500. Begrenset antall på nedre dekk. For øvrig er disse lugarene helt med samme standard som lugarene på dekkene over.

Prisen er beregnet ved minimum 30 betalende deltagere.

Depositum kr 4000,- betales ved påmelding (faktura sendes ut fra reisebyrået). Restbeløpet blir fakturert med forfall ca. 9 uker før avreise.

Inkludert i prisen:
• Flyreisene som beskrevet i programmet, inkl. kjente skatter og avgifter pr. 10. februar 2023.
• Overnatting i dobbeltlugar med bad.
• Transfer Split flyplass til og fra båten.
• Måltider i henhold til programmet.
• Sightseeing i Dubrovnik som beskrevet i programmet.
• Engelsktalende lokal guide på båten og norsk reiseleder følger med på hele turen fra Norge.

Ikke inkludert i prisen:
• Avbestillings- og reiseforsikring
• Havneavgifter ca. 50 EUR
• Tillegg for enkelt lugar
• Tips til båtpersonalet.ca. 80 EUR

Avbestillingsregler:
• Avbestilling fra bestillingstidspunktet fram til 13. juli 2023 refunderes depositumet minus kr 1500,- p.p.
• Avbestilling fra14. juli – 13. august 2023 gis ingen refusjon av det innbetalte depositum beløpet.
• Avbestilling fra 14. august til 13. september 2023, belastes 75% av turens pris.
• Avbestillinger fra 14. september 2022 og fram til avreise – ingen refusjon.

For øvrig henvises til våre gjeldende bestemmelser for gruppereiser.

Sjekk at din avbestillingsforsikring er i orden, FØR du begynner å betale inn på turen, ellers vil den ikke dekke dine innbetalinger.

Bestillingen er ikke bindende for reisebyrået før depositum er innbetalt.

Reiseleder fra SmartReiser: Arve Mork

Husk gyldig pass!
Du vil få beskjed fra reisebyrået senere om det på avreisetidspunktet skulle komme krav om ytterligere dokumentasjon ved innreise til Kroatia.

SmartReiser er medlem av Reisegarantifondet.

Vi tar forbehold om uforutsette pris- og programendringer samt tilpasninger iht. mulige regler og restriksjoner rundt Covid-19. Forøvrig henvises til våre generelle reisebetingelser som finnes på våre nettsider www.smartreiser.no. Sjekk at din avbestillingsforsikring er i orden, FØR du begynner å betale inn på turen, ellers vil den ikke dekke dine innbetalinger. Kredittkortbelastning + 2% av turens pris.