SmartReiser AS er en turoperatør som jobber på tre felt:

Vi arrangerer egne gruppereiser, alltid med reiseleder fra Norge. Gjennom året arrangerer vi mange fine Europaturer og flere langreiser. Et par ganger i året har vi også våre populære JORDA RUNDT REISER på programmet.

Vi skreddersyr gruppereiser for firma, pensjonistgrupper, vennegrupper, kor, korps, skolegrupper, o.l.

Turer for individuelle reisende og mindre vennegrupper som ønsker kultur og andre opplevelser.

Vi lager spennende, prisgunstige pakkearrangement, i samarbeid med våre dyktige kontakter i utlandet.

Det kan virkelig gjøre den store forskjellen om du planlegger reisen din godt sammen med oss. Vi bestiller hoteller, og evt. henting og bringing mellom flyplass og hotell. Og du kan allerede før avreise bestille håndplukkede utflukter, som vi vet du vil like. Dette vil spare deg for unødig stress på turen og du kan nyte de få feriedagene du har, fullt ut. Kanskje du trenger din egen guide på hele eller deler av turen? Det kan vi også ordne. Vi har spesielt gode kontakter i Thailand, Kina, India, Sri Lanka, Myanmar, Laos, Kambodsja, Vietnam, Singapore og Malaysia, samt flere land i Afrika og Sør Amerika, for ikke å glemme Australia og Stillehavsøyene, hvor vi også har lang og bred erfaring.

Vi satser på å være dyktige på god veiledning i hele planleggingsfasen og ha en sikker hånd om gjennomføringen av ethvert turopplegg.

Spør oss, vi har vært på mange av de stedene du drømmer om å komme til!!

Teamet