BUDAPEST

Ta med deg venninnene dine på et herlig 4-dagers program i Budapest!

Dette er turen som du best kan nyte sammen med en eller flere venninner 🙂

Oppdag Budapest sett med kvinneøyne og delta i aktiviteter spesielt for damer! Du kan nyte et av de flotteste termalbadene i Europa, du får et fint kveldsprogram på en eksklusiv båttur med 4 retters middag og ikke minst gir vi deg tid og muligheter til shopping og utforsking av Budapest. For ikke å glemme herlig avslappende SPA-opplevelser!

= AKKURAT HVA DU FORTJENER 🙂 🙂 🙂

 

JENTETUR TIL BUDAPEST inkluderer for eksempel:

 • 4 netter på “LANCHID 19 DESIGN HOTEL” med frokostbuffé
 • 1 velkomstkaffe med snacks
 • All transport fra/til flyplassen og til Bellanor-programmene
 • Besøk på det tradisjonelle termalbadet Szechenyi
 • 60 minutters valgfri tradisjonell Thaimassasje eller massasje med aromatiske oljer
 • Sightseeing med shopping: Spasertur med norsktalende guide
 • Eksklusiv båttur på Donau med 4 retters middag
 • Lokal assistanse

”Lanchid 19 Design Hotel” har en fantastisk beliggenhet med utsikt mot Donau og Festningsområdet. Dette hotellet ble nylig kåret til det beste Design-hotellet i Europa. Rommene er veldig koselige og moderne møblert. Frokostbuffé hver dag og velkomstkaffe med snack er inkludert.

I løpet av programmet oppdager vi Budapest sett med kvinneøyne. En 3 times spasertur med norsktalende guide skal vise oss noen av byens hemmeligheter, spennende historie og skjulte skjønnheter. Guiden tar deg til det største og eldste matmarkedet og de små butikkene hvor du kan finne klær fra unge ungarske designere eller alternative shoppingmulighter.

Hvis du er i Budapest er det nesten obligatorisk å besøke et offentlig termalbad. Budapest har flere naturlige varme kilder enn noen andre byer i verden. Som en del av programmet besøker vi ett av de største termalbadene i Europa (Szechenyi) med innen- og utendørsbassenger, aromakabin, lysterapi og tørr/våt sauna. Etter badeprogrammet får du en 60 minutters tradisjonell Thaimassasje eller massasje med aromatiske oljer. Dette programmet frisker opp både kropp og sjel og er virkelig verd å oppleve.

Budapest er kjempevakker om kvelden når alle bygningene og severdighetene på begge sidene av Donau er belyste. Denne pakken inneholder også et kveldsprogram: En 2,5 timers eksklusiv båttur på Donau med et glass champagne og 4 retters middag – med behagelig levende bakgrunnsmusikk.

Den ungarske hovedstaden har svært mange shoppingmuligheter. Her finnes mange store shoppingsentre av høy kvalitet og du får tips om hvor du kan finne de beste motebutikkene i sentrum. Her finnes alle de kjente merkene representert og det er mulig å finne veldig gode tilbud for de som liker shopping. I programmet er det avsatt rikelig med tid til dette.

 

I tillegg til dette programmet kan du også velge flere tjenester individuelt, f.eks.:

 • Vinsmaking
 • Ansikstbehandling i et «anti-aging» senter
 • Fiskepedikyr
 • Flere SPA og/eller skjønnhets-behandlinger
 • Frisørbesøk

SmartReiser’s lokale samarbeidspartner i Budapest har spesialisert seg på å organisere skjønnhetsturer for kvinner, først og fremst fra Skandinavia. De er autorisert av ungarske myndigheter og har lisens til å organisere slike reiser. Disse damene fra Budapest er dedikert til en sunn livsstil og er meget opptatt av skjønnhetspleie for kvinner! De legger all sin lokale kunnskap og erfaring i våre programmer – og kvalitets-sikrer hver minste detalj — de gjør alt for at DIN JENTETUR skal bli vellykket på alle vis 🙂

Ambisjonen deres er det ingenting i vegen med:
«Vårt mål er å tilby et avslapnings- og velværeprogram for damer som besøker Ungarn. Vi vil at de skal være tilfreds og både se og kjenne seg yngre og vakrere når de reiser hjem enn da de kom!»

KONTAKT OSS FOR TILBUD – HUSK AT VI SKREDDERSYR TUREN HELT ETTER DERES ØNSKER!