BRUSSEL - BRÜGGE - AMSTERDAM

Klikk på dagsprogrammet under for å lese mer om programmet hver dag.

Dagsprogram

Vi reiser fra Værnes direkte til Amsterdam hvor vi bytter fly for å fortsette til Brussel. Her lander vi på formiddagen og blir møtt av vår guide. For å gjøre oss kjent med Brussel, starter vi umiddelbart med sightseeing i og rundt byen. Etter denne omvisningen er det tid for lunsj, før vi fortsetter turen videre til Brügge og sjekker inn på hotellet, hvor vi skal bo de 2 neste nettene. Ettermiddagen er til fri disposisjon før vi samles til en felles middag.

Etter frokost på hotellet blir vi møtt av vår guide som vil ta oss med på en 2-3 timers vandring gjennom byen. Vi besøker bl.a. Vår Frue kirke med statuen av Michelangelo, stortorget med Belfry og Det Hellige Blods kapell. Deretter tar vi et kanalcruise for å få se byen i et helt annet perspektiv. På kvelden vil det være en spesiell middag med underholdning.

Etter en god frokost og utsjekk fra hotellet blir man hentet av bussen for og starte turen mot Amsterdam. Vi stopper på Deltapark hvor vi blir møtt av en lokal guide som vil gi oss innblikk og forklaring på Delta-prosjektet som er en del av den østlige Schelde prosjektet. Der vil vi også få se en film som er kalt «Delta Finale» og det blir en guidet omvisning i Storm Surge Barrier. Det blir servert en enkel sandwichlunsj før vi fortsetter til Amsterdam. I Amsterdam møter vi en lokal guide og begir oss ut på en panorama tur rundt i byen. Rundturen avsluttes om bord i en av Amsterdams kanalbåter hvor vi får se byen fra noen av de mange kanalene. Her blir det en enkel servering.

Etter kanalturen blir vi igjen møtt av vår buss som kjører oss ut til Amsterdams flyplass Schiphol, for å fly tilbake til Trondheim.

Mulige hoteller:

Novotel Brugge
Novotel Brugge ligger stille til sentralt i Brugge. Unikt for dette hotellet i Brugge er at det har en stor hageterrasse og et utendørsbasseng.
Rommene er innredet med varme, lyse farger og har store vinduer som gir utsikt over bymiljøet. De har sittehjørne med sofa, kabel-TV og et skrivebord der du kan arbeide. Foodsquare Restaurant tilbyr en internasjonal meny til middag. Frokosten på Novotel er alltid bra. I baren kan du hygge deg med et glass og noe å bite i mens du ser på sport.

Stortorget, De Markt, ligger bare 850 meter fra Novotel og Jernbanestasjonen bare 1 km unna.

 

Martin’s Hotel Brugge
Martin’s ligger midt i sentrum av Brügge, rett bak det velkjente klokketårnet fra 1200-tallet. Hotellet har offisielt tre stjerner, men er på mange felt bedre enn en del av firestjernes hotellene i byen. Fellesarealene er moderne, lyse og meget innbydende. Hotellrommene, (177) er også pene men ikke spesielt store. Man kan si at dette er et firestjerners hotell med tre-stjernes hotellrom. Mye brukt gruppehotell for nordmenn.